CEREFINO HYDRAFACIAL ZUURSTOFTHERAPIE

 Het toestel combineert 6 technieken waardoor specifieke behandelingen kunnen aangeboden worden die zijn aangepast aan jullie wensen en noden. 
Cerefino combineert 6 technieken :

Scrubber.
Hydromdermabrasie (hydrafacial).
Zuurstofinfusie.
Ultrasoon.
Radiofrequentie.
Coldhammer.
 
6 stappen in 75 minuten met een onmiddellijk en lang zichtbaar resultaat. Inclusief 15 min Led lichttherapie.
Hydrodermabrasie
Hydrodermabrasie is een technologie die een unieke combinatie biedt van: 
Reinigen.
Exfoliatie.
Extractie en hydratatie.
 
Het is bedoeld om onzuiverheden en dode huidcellen gemakkelijk te verwijderen en tegelijkertijd exfoliërende en hydraterende oplossingen te introduceren voor een betere penetratie van actieve (bestandsdelen). Met een intensieve zuigkracht worden poriën diep gereinigd, terwijl de huid wordt gevoed met serums die de diepere huidlagen bereiken. Dit resulteert onmiddellijk in een zachte huid met een gezonde glow en is voor elk huidtype geschikt. 
Voordeel: dit proces is minder agressief dan een chemische peeling. Ideaal voor klanten die geen chemische peeling kunnen ondergaan of kan worden aanbevolen als een behandeling tussen de peelingsessies in. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes. 
 
Verbetering van acné en acnélittekens.
Zichtbare vermindering van lijntjes en rimpels.
Optimale hydratatie van de huid en een verfijnde huidtextuur.
Het unieke spiraalvormige opzetstuk maakt gebruik van microdruppelvorming en krachtige vacuüm (zuigkracht) om de huid in de diepte te reinigen en de poriën te zuiveren zodat dode huidcellen, overtollige talg en onzuiverheden worden verwijderd.
De Cerefusion-vloeistof wordt lang genoeg in het opzetstuk gehouden om onzuiverheden te verzachten en de diepere gelegen onderhuidse weefsels te stimuleren. Het Cerefusion-vloeistof wordt vervolgens in vacuüm geabsorbeerd om de exfoliërende en extruderende werking te maximaliseren. 

Zuurstofinfusie

Bij de zuurstofbehandeling, of zuurstofinfusie, wordt gebruik gemaakt van een hyperbare zuurstofstraal gecombineerd met een vloeistof met actieve bestanddelen. 
Deze straal wordt op de huid geprojecteerd om voorzichtig onzuiverheden te verwijderen en dode huidcellen te exfoliëren. Het geeft zuurstof aan de weefsels en stimuleert de microcirculatie.
Afhankelijk van de indicatie van de behandelde klant kunnen specifieke vloeistoffen met behulp van zuurstofinfusie dieper in de opperhuid worden ingesluisd. Zuurstof heeft verschillende gunstige effecten op de huid…
 
De celstofwisseling te verbeteren.
De genezingsprocessen te versnellen.
Huidirriatie te temperen. 
Werkt ontstekingsremmend.

Ultrasone

Ultrasone golven zijn trillingen, die qua frequentie niet voor het menselijk oor hoorbaar zijn. Deze golven ontstaan wanneer hoogfrequente elektrische trillingen veranderd worden in mechanische trillingen. Ultrasone golven kunnen vloeibare stoffen behoorlijk diep in het weefsel sluizen, zonder gevaarlijk te zijn. Dit maakt dat het geschikt is voor bijna iedereen. Tijdens de behandeling vindt er in de huid een verhoging van temperatuur plaats. Door dit warmte effect verwijderen de bloedvaten zich en wordt de doorbloeding en de stofwisseling in de huid gestimuleerd. De ruimte tussen de cellen worden groter, zodat de afvoer van afvalstoffen door het lymfesysteem versnelt wordt. De huid kan daardoor beter vocht opnemen en opslaan, maakt sneller collageen aan, en het aanmaken van het regeneratieproces wordt hierdoor versneld. 
Ultrasone golven vormen de perfecte anti-aging techniek/behandeling. Er is geen enkele techniek die stoffen zo diep in de onderste huidlagen kan brengen dan de ultrasone golven. 
Krijgt de huid meer voedingsstoffen toegediend en de zuurstoftoever wordt verhoogd.
Wordt de bloedcirculatie in de vaten verhoogd.
Lichter worden van vlekken en sproeten.
Collageen aanmaak boost.
 
Nazorg
24u geen make-up.
24u geen sauna. 
24 geen zepen in het gelaat. 
Geen zonnebank, of blootstelling aan de zon.
Altijd SPF dragen. 
 
U zal direct na de behandeling een opmerkelijk glow en een babyhuid krijgen. Soms kan er nog wat roodheid ontstaan, die ook snel wegtrekt. Het is een pijnloze verzorging met direct resultaat.
 
Cerefino behandeling is een 2 fase proces: de cabine behandeling aangevuld met een dagelijkse verzorging. Uw Cerefino resultaten kunnen verlengd worden door het gebruik van dagelijkse Utsukusy verzorgingsproducten, geadviseerd door ons. 

Radiofrequentie
Radiofrequentie genereert een elektrische stroom. Wanneer de stroom het weefsel bereikt, wordt het geconfronteerd met een weerstand van het weefsel, dit fenomeen wordt impedantie genoemd. Dit zorgt ervoor dat warmte opgewekt wordt doordat elektrische energie in thermische energie wordt omgezet. 
Deze warmte trekt het collageen samen, waardoor de stevigheid en de elasticiteit van de huid worden verbeterd. Bovendien induceert de hitte de activering van fibroblasten, wat leidt tot neocollagenisatie, met daaropvolgende weefsel-remodellering. 
Deze warmteproductie gaat gepaard met vasodilatie met een verbetering van de plaatselijke bloedsomploop zodat het herstel van beschadigd weefsel bevorderd. 
De warmte zal een fluïdisering van de lipidemembranen mogelijk maken, hetgeen de betere cutane penetratie mogelijk maakt en de uitwisseling door diffusie van de moleculen optimaliseert. 
Cold hammer
De Cold hammer helpt ontstoken, gevoelige en geïrriteerde huid te kalmeren door het weefsel aan te spannen en de bloedstroom naar de behandelde zone te verminderen. 
Het is ook ideaal om de huid te kalmeren na esthetische behandelingen zoals microdermabrasie, chemische peeling en microneedling. De Cold hammer heeft verschillende gunstige effecten op de huid.
Vasoconstrictie (vaatvernauwing)
Kalmeert de vermoeide en verhitte huid.
Trekt de poriën samen. 
Houdt vocht vast in de huid. 
 
 
Scrubber
Met de Cerefino scrubber zuiveren we de poriën op basis van ultrasone golven. Deze golven veroorzaken trillingen tot diep in de huid, die vervolgens de talg vloeibaar maken. 

Cerefino ALL-IN met Ledtherapie : 150€

Cerefino ACNE : reinigen+hydrafacial + zuurstoftherapie+ ultrasone met serum+ cold hammer + ledtherapie + dagcreme : 125€

Cerefino BASIC :reinigen+ hydrafacial + zuurstoftherapie +ledtherapie + dagcreme : 99€