HUIDVERBETERING OP MAAT

Wist je dat ?

  • de huid (op de hersenen na) als het belangrijkste orgaan wordt beschouwd vanwege haar vele en gevarieerde functies.
  • de huid ons grootste orgaan is.
  • de huid (als contactorgaan) een grote invloed heeft op het gevoelsleven en de gedragsontwikkeling van de mens.
  • de huid het beeldscherm van onze ziel is.

Graag werken wij met u samen naar een heldere en zuivere huid. Wij pakken uw probleem op een informatieve en effectieve manier aan met het oog uw huidconditie te optimaliseren.

Wij willen ons als gediplomatiseerd schoonheidsspecialiste graag onderscheiden door onze ‘net iets andere’ aanpak.

Wij werken niet met afspraken of een reeks aan verzorgingen waaruit u kan kiezen maar met consultaties op maat en volledig volgens de noden van uw huid.

U heeft de keuze tot 3 soorten consultaties.

  • CONSULTATIE 1: CONSULTATIE+HUIDSCAN+UITGEBREID PLAN VAN AANPAK BESPREKING + OPSTART BESPROKEN BEHANDELING + EPILATIE WENKBRAUWEN + PRODUCTADVIES + AANKOOP PRODUCTEN. Bij de eerste afspraak gaan we meteen aan de slag. we starten met een gesprek en een huidscan waarna we de verschillende behandelopties bekijken. duurtijd: 1 1/2 uur , prijs: 120€ + kostprijs producten
  • CONSULTATIE 2: CONSULTATIE +HUIDSCAN + ANAMNESE BESPREKING + PRODUCTADVIES MET AANKOOP + BESPREKING MOGELIJKE BEHANDELING EN RESULTAAT Bij de eerste afspraak bespreken we een actieplan en doen we een huidscan. we stellen een productenpakket samen voor uw dagelijkse thuisverzorging en bespreken een mogelijke behandeling en resultaat. duurtijd: 30 min , prijs: 30€ + kostprijs producten

De aankoop van producten is uiteraard geheel vrijblijvend maar wij raden dit toch sterk aan daar dit de besproken doelstellingen de juiste ondersteuning en impuls geven. Wij kunnen moeilijk resultaten garanderen wanneer er thuis geen ondersteunende opvolging wordt verzorgd.