LIPOLASER

Lipolaser LIPOCONTOUR

Ervaar vetreductie en een slanker, strakker lichaam zonder pijn, naalden of downtime!

Direct resultaat na de eerste behandeling.  1 maand sporten in combinatie met lipocontour behandelingen = 3 maanden sporten!

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

De behandelingen worden normaal gesproken gegroepeerd in 8 sessies. Het aantal dat u nodig heeft wordt bepaald bij uw consult en is gebaseerd op uw wensen en doelen. Wij adviseren twee behandelingen per week gedurende vier weken voor een complete kuur en het beste resultaat. Daarna nog maar één keer per maand om uw omvang en gewicht te kunnen behouden.

Hoelang duurt een behandeling met de lipocontour?

De lipocontour laserbehandeling duurt slechts 20 minuten. De tijd die u nodig heeft om na de behandelingen uw vet te verbranden wordt eveneens bepaald tijdens het consult en is afhankelijk van uw wensen en doelen. Gemiddeld tussen 30 en 45 minuten. 

Is de behandeling comfortabel?

De meeste mensen voelen weinig gedurende de behandeling en vinden het comfortabel en rustgevend. Eventueel een geringe warmte kan worden gevoeld waar de pads in contact komen met de huid.

Is de behandeling voor iedereen geschikt?

De lipocontour kan gebruikt worden door zowel mannen als vrouwen en op elk gebied van het lichaam, behalve de borsten bij vrouwen. Zoals bij elke behandeling mogen mensen met bepaalde medische aandoeningen geen gebruik maken van de lipocontour. Uw behandelaar zal voorafgaand aan de behandeling een complete medische vragenlijst met u doornemen om zo uw geschiktheid te kunnen bevestigen.

Is een behandeling met lipocontour veilig?

Ja. Onafhankelijke medische studies hebben aangetoond dat de lipocontour behandelingen volkomen veilig zijn en zonder bijwerkingen. De laser activeert het natuurlijke vrijkomen van vetcellen. Dit proces veroorzaakt geen schade en de cellen blijven intact, alleen kleiner. Deze behandeling geeft bovendien onmiddellijk resultaat. 

Hoelang blijft het resultaat behouden?

Het resultaat blijft lang behouden op voorwaarde dat de calorie-inname en eet-planning stabiel blijven, samen met regelmatige lichaamsbeweging. Verdere behandelingen kunnen eventuele uitspattingen in de hand houden en probeer eens een ander behandelingsgebied!

Wanneer zie ik resultaat?

Resultaten zijn direct zichtbaar en verbeteren na elke behandeling. Gedurende acht sessies zijn geweldige resultaten te behalen wat betreft lichaamscontouring, vetreductie en cellulite.

PRIJZEN:

De kostprijs per behandeling is €70