MAKE UP

Bij MISS GLAMOROUS SKINCLINIC staat de gezondheid van onze huid voorop daarom hechten wij veel belang aan de producten die gebruikt worden voor het reinigen, voeden, hydrateren,.. maar ook aan de make up die gebruikt wordt nadien.

Het is voor ons en voor uw huid uiterst belangrijk dat het resultaat dat u wil bekomen of bekomen bent als ‘een goede huisvader’ wordt behouden waardoor je niet eender welke make up kan of mag gebruiken.

Wij zijn voor u op zoek gegaan naar een Natuurlijk Mineraal en Vegan make up merk die de huidconditie optimaal bijdraagt. Zao is ons exclusief huismerk en ook EXCLUSIEF bij ons te verkrijgen.

Zao heeft op basis van 100% natuurlijke ingrediënten – die zijn verrijkt met biologische werkzame bestanddelen – formules ontwikkeld voor een schoonheidsbehandeling die uw huid respecteert. Laat u verleiden door zowel de heldere kleuren als de texturen die comfort en duurzaamheid samenbrengen. Innovatie in een modern en plantaardig materiaal: bamboe.

Uiteraard is niet enkel de samenstelling van belang maar ook de look van de make up lijn alsook het prijskaartje.. daarom kunnen wij u meegeven dat dit een ZEER BUDGETVRIENDELIJK en ecologisch merk is , niet enkel goed voor uw huid maar ook voor uw portefeuille. De volledige lijn is hervulbaar waardoor je een eerste maal volledige verpakking koopt maar wanneer deze leeg is of je eens een ander kleur wenst te proberen kan je de volgende keer gewoon een vulling kopen waardoor dit zeer budget zuinig is.