MICRONEEDLING

COLLAGEENINDUCTIETHERAPIE

Dit is een behandeling waarbij met de skinpen de huid op een uiterst zachte en gecontroleerde wijze doelgericht wordt geperforeerd met zeer fijne steriele naaldjes van chirurgisch staal.

De behandeling kan toegepast worden bij :

 • zonnebeschadiging
 • acnelittekens
 • grove porien
 • rimpels
 • oneffen huid

Tijdens de behandling wordt een natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor collageen en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt hierdoor steviger, voller en egaler.

Deze behandeling is voor belangrijk voor:

 • herstellen van littekenweefsel
 • een vollere strakkere huid
 • acnelittekens
 • grove huidstructuur

ANTI AGEING PROTOCOL

Microneedling stimuleert een natuurlijk herstel van de huid omdat de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Hierdoor verliest de oudere huid zijn fijne rimpels en vaalheid en herwint zijn frisse, gladde en jonge textuur. De aanmaak van collageen en elastine wordt hierdoor verder ondersteunt, maar bovendien worden de huidcellen van binnenuit gevoed en gehydrateerd. Hierdoor mag u een langdurig en zichtbaar resultaat verwachten.

ACNE

In de behandeling van acne is het zowel belangrijk om opstoten te controleren en te vermijden, als eventuele littekens aanpakken. Microneedling kan een belangrijk deel van de behandeling zijn om de littekens aan te pakken. Daarnaast bestaan er nog heel wat andere technieken om acne aan te pakken, zowel op vlak van preventie, opstoten controleren of onderhoudstherapie.

Microneedling therapie van DERMEDICS is gebaseerd op het stimuleren van het natuurlijke regeneratieproces, door het creëren van microscopische kanaaltjes in de huid. Dit zorgt voor een sneller weefselherstel, wat leidt tot huidverjonging, vermindering van rimpels, littekens en striemen. Het kan ook huidverkleuringen verminderen.

Het mooiste resultaat wordt zichtbaar na een kuur.

Tussen de behandelingen door is het belangrijk om de huid na te verzorgen met een speciale crème van Dermedics. Zo blijft u de huid stimuleren. Zodra u stopt met het smeren van de crème zal de huid terug proberen te gaan naar de originele staat, en zal het effect van de behandeling afnemen.

 • Na de eerste behandeling zal uw huid er 2-3 dagen rood uitzien. Dit trekt snel weg, waarna u begint met het smeren van een speciale crème. Deze crème stimuleert de huidregeneratie.
 • Na max. 1 maand zal de tweede behandeling plaatsvinden. Deze zal hetzelfde verlopen als de eerste.
 • En weer max. 1 maand later zal de derde behandeling plaatsvinden, enzoverder. Deze zal evenals verlopen als de eerste behandeling. Wel zal u merken dat uw huid steeds steviger wordt en u de behandeling steeds beter gaat verdragen, waardoor u na de 2e of 3e behandeling al iets minder rood zal zien dan na de eerste behandeling.

PRIJZEN:

volledig gelaat : 130€

volledig gelaat + hals en decollte: 160€

kuur microneedling ( 6 sessies) : 650€ ipv 780€

kuur microneedling gelaat + hals en decolte ( 6 sessies) : 800€ ipv 960€